.

Total brist på logik


http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/skratta-inte-bort-hot-mot-landets-sakerhet/

Expressens Anna Dahlberg skriver "Skratta inte bort hot mot landets säkerhet" i en förvirrad ledare den 9 januari där hon tycker det krigshot som vispats upp av anti-putinpropaganda och det ökande storebrorsamhället som uppkommit av det amerikanskledda "kriget mot terrorn" ska mötas av mer militarisering, mer övervakning och akut anslutning till den amerikanska krigsmaskin som startat problemen med terrorhot, flyktingströmmar och krigshot från början.

Det är dock svårt att hålla sig för skratt för denna totala brist på logisk slutledningsförmåga, däremot fastnar skrattet i halsen när man inser vilken värld denna typ av idioti leder till.

Det är ingen som helst tvekan om att den ökade spänningen i världen är ett resultat av amerikansk intervention, både öppet som angreppen på Irak och Libyen, och dolt som i Ukraina där amerikanska krighökar blev påkommna med en statskupp och i Syrien där de tränar, beväpnar och finansierar just de terrorgrupper de nästa minut säger sig bekämpa.

Både ISIS och flyktingkris är resultat av katastrofala amerikanska militärkampanjer i främst Irak, Libyen och Syrien som enbart syftar till att stärka petrodollarn och legitimera en gigantiskt överdimensionerad amerikansk "försvarsbudget" ("The Ministry of Defence" hette tidigare "The Ministry of War" vilket hade varit mer passande om de behållt med tanke på hur lite av försvar de sysslar med*)

Jag förstår inte hur man kommer till slutsatsen att Sverige på något sätt skulle bidra med något positivt genom att ansluta sig till denna idiotiska politik ännu mer än vi redan gjort och därmed sjunka ännu djupare ner i denna gyttja av falseflags, psyops, illegala krig, statskupper, avlyssning, patriot acts, tortyr och drönarmord på oskyldiga. Inte heller kan jag se hur det hjälper att vispa upp den typ av alarmism som rådde efter 9/11 som sedan orsakade USAs förvandling till en högteknologisk polisstat.

Bara hur Libyen ser ut nu efter SAAB tryckte på regeringen* för att hjälpa Al Qaeda och CIA med flygunderstöd under störtandet av Gaddafi borde vara en tillräcklig varningsklocka för vad som händer när man låter vapenföretag styra och vad svensk vassallmentalitet i praktiken leder till.

Överfulla asylboende, gränskontroller och ökat terrorhot är en direkt följd av aggressiv amerikansk och europeisk utrikespolitik.

*Ministry_of_Defence
https://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_Defence

*Saab pressade regeringen att behålla Jas i Libyen
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19679458.ab

ISIS’ Grip on Libyan City Gives It a Fallback Option
http://www.nytimes.com/2015/11/29/world/middleeast/isis-grip-on-libyan-city-gives-it-a-fallback-option.html?_r=0

The Islamic State (ISIS), Libya, NATO, and Preventing the Next 9/11
http://www.globalresearch.ca/isis-libya-nato-and-preventing-the-next-911/5399695

Ex-CIA Agent: America creates its own enemies
https://www.youtube.com/watch?v=cLjZoA3GaVE

Hillary Clinton ADMITS The CIA Started & Funded Al Qaeda
https://www.youtube.com/watch?v=PJLR1LhxiN0Share on Google Plus