.

Mer Desperat Propaganda

Det börjar snart bli ett skämt men här kommer ytterligare en i raden krigiska Natovurmande nyhetsredaktioner som bestämt sig för att starta krig med Ryssland.

Nu har Putin tydligen precis samma mål som IS?!

IS vill starta ett Islamistiskt kalifat i mellanöstern. Menar Per T Ohlsson på allvar att Putin, genom att hjälpa den syriska regeringen slå tillbaka IS, hjälper eller har samma mål som IS?

Nu senast har syriska trupper lyckats återta Palmyra just med hjälp av ryskt flyg. Så tajmingen är kanske inte helt lyckad för den typen av låga, ohederliga anklagelser som Per T Ohlsson sänker sig till.

Tydligen menar Per T Ohlsson att terrorism är "assymetrisk krigsföring" och han drar paralleller med cyberattacker 2007 på Estländska organisationer och parlamentet där då cyberattacker också räknas in i kategorin "assymetrisk krigsföring". Nu var det så att den ryska ungdomsorganisationen Nashi tog på sig ansvaret för dessa attacker så det vore samma som att anklaga USA för Anonymous Ddos attacker. Och senast när bankerna blev attackerade, var detta av en ung man i Växjö - inte av Putin.

Sen blir han upprörd över att "Enligt Moskvas propaganda har konflikten i Ukraina skapats av USA och väst. Sju procent av svenskarna instämmer i detta befängda påstående."

Det är väl snarare att Victoria Nuland och Jefferey Pyatt blev avlyssnade just när de diskuterade vem som skulle sitta i den ukrainska regeringen och Victoria Nuland råkade vräka ur sig sanningen om hur mycket USA bryr sig om vad Europa tycker, med frasen "Fuck the EU".

I videon nedan kan man se det amerikanska State Departments talesperson Jen Psaki bli grillad av riktiga journalister, om detta samtal och om den amerikanska inblandningen i Ukraina:Och om detta nu inte räcker för att påvisa amerikansk inblandning i regimskiftet (statskuppen) i Ukraina finns det en video där Oleg Tsarjov, ukrainsk politiker, parlamentsledamot och kandidat i presidentvalet, försöker upplysa det ukrainska parlamentet (Rada) om den pågående statskuppen redan den 20 November 2013 - ett år innan Maidan:Per T Ohlsson: "Putin har i själva verket samma mål som IS"
http://www.sydsvenskan.se/opinion/per-t-ohlsson/det-nya-kriget/

Russian airstrikes kill over 100 ISIS militants as Syrian army advances inside Palmyra
https://www.rt.com/news/337322-syrian-army-advance-palmyra/

Triumph! Syrian Army Completely Liberates Palmyra From Daesh
http://sputniknews.com/middleeast/20160327/1037032429/syrian-army-liberates-palmyra.html

Leaked: George Soros ‘Puppet Master’ Behind Ukrainian Regime, Trails Of Corruption Revealed
http://www.mintpressnews.com/leaked-george-soros-puppet-master-behind-ukrainian-regime/206574/

A New Low in US Meddling? State Dept Spokesperson Gets Grilled on Ukraine Phone Tap. 2/6/2014.
https://www.youtube.com/watch?v=-5Px_dRO2rs

Nov 2013 (pre-Maidan!): Ukraine Deputy has proof of USA staging civil war in Ukraine".
https://www.youtube.com/watch?v=5gbVOr6n8Ww

"Fuck the EU!" (original File) - Victoria Nuland phoning with Geoffrey Pyatt
https://www.youtube.com/watch?v=KIvRljAaNgg

The complete historical timeline of how the US plotted & engineered the Coup in Kiev, starting in March 2013
http://ian56.blogspot.se/2015/01/how-february-coup-in-kiev-was-plotted.html

Tonåring gripen för cyberattacker
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2909021-tonaring-gripen-for-cyberattackerShare on Google Plus