.

Propagandistiska Missiler

Svenskar har efter den massiva antiryska propagandakampanjen i media, blivit mer Natovänliga, något som tydligt understryker att det snarare är Natoförespråkarnas propaganda som påverkar den svenska opinionen långt mer än det ryska "hybridkrig" som det frenetiskt tjatas om varje dag i våra största tidningar.
På den punkten verkar vår egen media t om mer frenetisk än Nato själva är som frågar sig:

Hybrid war – does it even exist? (länk)

Det är alltså inte Ryssland eller USA som är de värsta propagandisterna, utan Sverige, med den febrila inhemska produktion av klickmonster och alarmistiska 'ryssen kommer' rubriker och hysteriska ensidigt vinklade reportage från den i särklass största producenten av krigspropaganda -
vår egen nyhetsmedia, som nu har givit resultat i opinionen.

Skälen som nämns för denna opinionssvängning är bl a de obekräftade ryska ubåtskränkningarna och den ryska reaktionen på den amerikanskfinansierade statskuppen i Ukraina, som tydligen skrämt svenskarna in i ledet, eller mer exakt;

Det är massmedias vinklade sätt att rapportera om Ukraina och obekräftade ubåtskränkningar, som svängt opinionen.

Ett exempel på hur långt media går för att censurera är att översättningen av de ryssar som blir intervjuade i reportaget om Rysslands index över aggressiv utländsk media, där Dagens Nyheter rankas som en av de värsta, föll bort i Aktuellt den 9 Maj. Detta hade man kanske kunnat förklara som ett tekniskt fel om nu inte texten också lägligt saknades även på den textade webbversionen (reportaget startar runt 27.30):
http://www.svtplay.se/video/8411106/aktuellt/aktuellt-svt-12?start=auto

Det som inte saknas i reportaget är naturligtvis en uppsjö av insinuationer och förlöjliganden av ryssarnas åsikter.

Nu i en artikel i SvD påstår Natogeneralen Petr Pavel  att det skulle vara "skrämselpropaganda" att USA skulle placera kärnvapenmissiler på svensk mark.

Nu råkar det vara så att 'The Commanding General of United States Army Europe' - Ben Hodges, nyligen i en intervju i TV4, sa att han vill öva förflyttning av amerikanska vapensystem, bl a Patriot-missiler till Sverige.

Exklusiv intervju: USA vill flytta krigsmateriel till Sverige
http://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/exklusiv-intervju-usa-vill-flytta-krigsmateriel-till-sverige-56dd1bf4b9a9f6cbb1000098
 
Denna intervju är kanske en smula besvärlig för Nato-hejarklacken att bortförklara som 'rysk propaganda' där Ben Hodges skingrar alla tvivel om vilka strategiska mål USA har med Sverige samtidigt som han gör underliga referenser till Lenin, bolsjeviker och bajonetter, som allvarligt får mig att ifrågasätta hans mentala hälsa.

Petr Pavel säger vidare i SvD; "Nato som organisation besitter inga kärnvapen. Kärnvapen finns i olika medlemsländer. Länderna är suveräna vad gäller beslut om sina vapen."

Om med 'suveräna' menas att vi intensivt bearbetas av en krigshetsande journalistkår, får dokumentärer censurerade för att sanningen om Ukraina inte ska spridas, hysteriska artiklar om 'rysshotet' dagligen matas ut för att övertala oss att i panik söka medlemskap i Nato, att vår underrättelsetjänst i hemlighet samarbetar med NSA och CIA i strid med svensk grundlag och att våra politiker är ivrigare att lyda en främmande stormakts önskemål än att skydda sin egen befolkning från krig, ger jag inte mycket för denna suveränitet.

Försvarsminister Peter Hultqvist har sagt att en svensk inbjudan är den enda kravet för att amerikanska kärnvapen skulle förflyttas hit och Jan Björklund har tydligt deklarerat att han vill se amerikanska missiler på Gotland. Så det är ingen tvekan om att vi som Natomedlemmar i en verklig eller syntetiskt framkallad krigssituation, likt kuppen i Ukraina, snabbt skulle få även kärnvapenmissiler stationerade här oavsett vad som sägs, vi kommer bli lika manipulerade av media och politiker i den frågan som vi blir med EU och TTIP.  Allt skönmålat med ord om "valfrihet" och "suveränitet". För övrigt är definitionen på suveränitet en stats självständighet och oavhängighet i förhållande till andra stater.

Thoughts become perception, perception becomes reality. Alter your thoughts, alter your reality. William James

Här är ett hyfsat aktuellt exempel på "strategisk kommunikation" dvs, rena lögner ifrån Natos fd högsta militäre befälhavare General Philip Breedlove, som rapporterats av Der Spiegel och som naturligtvis nedtystats i Sverige på liknande sätt som dokumentären "Ukraina – revolutionens mörka sida" :

Berlin Alarmed by Aggressive NATO Stance on Ukraine
"General Philip Breedlove, the top NATO commander in Europe, stepped before the press in Washington. Putin, the 59-year-old said, had once again "upped the ante" in eastern Ukraine -- with "well over a thousand combat vehicles, Russian combat forces, some of their most sophisticated air defense, battalions of artillery" having been sent to the Donbass. "What is clear," Breedlove said, "is that right now, it is not getting better. It is getting worse every day."

"German leaders in Berlin were stunned. They didn't understand what Breedlove was talking about. And it wasn't the first time. Once again, the German government, supported by intelligence gathered by the Bundesnachrichtendienst (BND), Germany's foreign intelligence agency, did not share the view of NATO's Supreme Allied Commander Europe (SACEUR)."
"Senior officials in Berlin immediately asked the BND for an assessment, but the intelligence agency's satellite images showed just a few armored vehicles."
"The pattern has become a familiar one."

http://www.spiegel.de/international/world/germany-concerned-about-aggressive-nato-stance-on-ukraine-a-1022193.html


Källor och relaterade länkar: 

Natogeneral: Kärnvapen på svensk mark propaganda
http://www.svd.se/natogeneral-karnvapen-i-sverige-skramselpropaganda

USA vill flytta vapen in på svensk mark
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22395457.ab

U.S. moving nuclear warheads into Germany to target Russia
http://www.hangthebankers.com/us-nuclear-warheads-germany-target-russia/

Russia may put missiles in Kaliningrad if U.S. upgrades nuclear arms in Germany
http://www.reuters.com/article/us-usa-nuclear-germany-russia-idUSKCN0RN12920150923

Exklusiv intervju: USA vill flytta krigsmateriel till Sverige
http://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/exklusiv-intervju-usa-vill-flytta-krigsmateriel-till-sverige-56dd1bf4b9a9f6cbb1000098

DN Debatt. ”Stöd för Nato-medlemskap nu större än motståndet”
http://www.dn.se/debatt/stod-for-nato-medlemskap-nu-storre-an-motstandet/

Proletären bemöter argumenten för Nato och värdlandsavtalet
http://www.proletaren.se/inrikes-protester-ovrigt/proletaren-bemoter-argumenten-nato-och-vardlandsavtalet

Jan Björklund vill ha Patriot-missiler på Gotland
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=5438945

Stationierung neuer US-Atomwaffen in Deutschland
http://www.zdf.de/frontal-21/stationierung-neuer-us-atomwaffen-in-deutschland-russland-beklagt-verletzung-des-atomwaffensperrvertrages-40197860.html

Hybrid war – does it even exist?
http://www.nato.int/docu/Review/2015/Also-in-2015/hybrid-modern-future-warfare-russia-ukraine/EN/index.htm
Share on Google Plus