.

Våldsbejakande Liberalism

Efter Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna gjort gemensam sak i att försöka skjuta upp värdlandsavtalet med Nato är det full uppror bland imperialistvänliga militärer och liberaler både på asocial media och traditionell Natokontrollerad sådan.

En sak man klart kan konstatera efter några minuter på twitter är att många Natosympatisörer tycks vara i femårsåldern och får raseriutbrott när de stöter på motstånd och att de tydligen lever i illusionen att prepubertala referenser till avföring fungerar som adekvata argument för ett ja till värdlandsavtalet.

Liberala politiker har dock lärt sig att om man ska snacka skit så är det bättre att hålla sig till beprövade innehållslösa floskler:

Jan Björklund pratar om "den liberala samhällsmodellen".
Trött som jag är på one-liners från zombifierade politiker så undrar jag;

Vad är egentligen denna liberala samhällsmodell?

Är det att gå emot 56% av befolkningens vilja genom att driva in oss i imperiebyggande aggressiva militärallianser utan folkomröstning? Eller att spy ut skrämsel, hat och krigspropaganda i samtliga liberala dagstidningar och nyliberala tankesmedjor?

Är den den liberala samhällsmodellen att låsa in transatlantiska handelsavtal som berör samtliga europeiska medborgare i hemliga läsrum där folkvalda politiker inte ens får citera innehållet, som liberalen Cecilia Malmström gjort?

Innefattar den NSA/FRA övervakning värre än Sovjet var kapabla till och installation av statliga trojaner på medborgarnas datorer som liberalen Björklund själv försvarar?

Är det liberalt att finansiera och stödja nynazister och terrorister för att störta regimer i Ukraina, Libyen och Syrien?  Att provocera fram krig genom att flytta fram positionerna för en irrelevant, imperialistisk aggressionspakt vars medlemmar och allierade stödjer vår tids värsta terrororganisation både militärt och finansiellt?

Eller betyder en liberal samhällsmodell att man kapitulerar sveriges suveränitet och allierar sig med det land som startat flest krig och har den utan jämförelse mest aggressiva utrikespolitiken i världen?

En annan liberal som går i taket är Per T Ohlsson i Sydsvenskan när han som vanligt drar det hela alldeles för långt med en propaganda-affisch från 30-talet och med en massa svammel om färger tydligen försöker göra poängen att svenska medborgare som inte vill ingå i amerikanska imperiets vassallarmé, som inte vill provocera fram tredje världskriget och som råkar rösta på V eller SD är precis som blodtörstiga nazister och bolsjeviker. 

Om han kanske har sovit ett par decennier kanske någon borde informera honom att Sovjet inte finns längre, Ryssland är inte kommunistiskt och nazister i någon organiserad form som del av en nationell armé hittar man bara i Ukraina.

Det var precis dessa nazister som de 77% ryskspråkiga på Krim ville ha skydd från när de med 96.77% majoritet röstade för att ingå i Ryssland.

I videon här kan man se en massa glada ukrainare som firar melodifestivalvinsten:
SIFO: Majoritet av den svenska opinionen avvisar värdlandsavtalet med NATO
http://www.nejtillnato.se/sifo-undersokning/

14th Waffen Grenadier Division of the SS (1st Galician)
https://en.wikipedia.org/wiki/14th_Waffen_Grenadier_Division_of_the_SS_%281st_Galician%29

173rd Airborne Brigade Troops to Train Ukraine National Guard Units
http://spitfirelist.com/news/173rd-airborne-brigade-troops-to-train-ukraine-national-guard-units/

U.S. Gives Green Light to Arming and Training Nazis in Ukraine
http://spitfirelist.com/news/u-s-gives-green-light-to-arming-and-training-nazis-in-ukraine/

US Army to Train Ukrainian Fascist Militias
http://www.globalresearch.ca/us-army-to-train-ukrainian-fascist-militias/5439991

U.S. to Train Nazi Troops in Ukraine, Starting on April 20th
http://www.globalresearch.ca/u-s-to-train-nazi-troops-in-ukraine-starting-on-april-20th/5440841

Jan Björklund försvarar FRA-lagen
http://www.svd.se/jan-bjorklund-forsvarar-fra-lagen

TTIP – nu ännu hemligare
http://ttippen.se/2015/08/17/ttip-nu-annu-hemligare/

Lek och lär med Nisse – Lär dig räkna och öva på färger, former och siffror
http://www.pappasappar.se/lek-och-lar-med-nisse/Share on Google Plus