.

Fd. Natochef: Krig med Ryssland inom ett år

Att NATO marknadsför ett krig med Ryssland har väl inte undgått någon.
Trots varningar från så skilda håll som bl a före detta president Michail Gorbatjov, rysslands utrikesminister Sergej Lavrov, fd biträdande finansminister under Ronald Reagan; Dr. Paul Craig Roberts, Noam Chomsky och Council of Foreign Affair's John J. Mearsheimer.

Till och med från hökar som 'Shock and Awe' doktrinens skapare Harlan K. Ullman hörs varningar att detta provocerande och retoriskt höga spel kan leda till kärnvapenkrig på riktigt och han  uppmanar till dialog mellan Ryssland och USA:

 "..failing to talk is a colossal blunder by both sides. Even during the depths of the Cold War, communications channels were never severed. If they had been, perhaps the Cuban missile crisis would have had not a peaceful but catastrophic ending."

2017 kommer det bryta ut ett krig med Ryssland enligt Sir Alexander Richard Shirreff, Deputy Supreme Allied Nato Commander Europe mellan 2011 och 2014, ytterligare en i raden NATO chefer som utmålar Ryssland som ett krigsgalet imperium ledd av en "ny Hitler" som är på krigsstigen och på randen att invadera Europa.

Att alla fakta istället pekar ut USA som det  aggressiva imperiet och att all statistik visar att USA är den mest vapenfetischistiska nationen i världen, verkar vara något som både Natochefer och kopplet ylande knähundar tror att folk är så dumma och oinformerade att de inte tydligt kan se och det kanske de tyvärr har rätt i.

I boken '2017: War with Russia' utmålar den före detta Natochefen Krim som startskottet för en rysk invasion på fd Warsawapaktsländer med Lettland som första mål i Maj 2017. Lettland som huserar StratCom som vår inte helt demokratiska regering precis sagt ja till att medverka i.

Det Shirreff dock totalt ignorerar är ett demokratiskt val på Krim där 96.77% invånarna röstade för att ingå i Ryssland efter blivit skrämda av extrema våldsamheter från den EU/USA uppbackade Kievregimens högerextrema stormtrupper och det faktum att Krimborna är 77% rysktalande. Så Krimborna välkomnade "invasionen".

Alexander Richard Shirreff
Men att dra slutsatsen att inom ett år ryssarna kommer att gå ifrån att beskydda en ryskspråkig befolkning och en hundraårig flottbas, till att invadera Natoanslutna, ryssofobiska forna Sovjetländer och att Finland, Sverige och Europa är nästa på tur, kräver en kraftig dos paranoida konspirationsteorier. 

Och kanske en bok att sälja.

Och paranoida konspirationsteorier om Ryssland råder det ju ingen som helst brist på i svensk media.

Folk har väl vid det här laget blivit så nervösa av underliga mastkapningar, flygstopp och hysteriska rubriker att de snart tittar i toaletten innan de sätter sig, för att försäkra sig att det inte lurar en rysk ubåt eller något ryskt specialförband från Spetznas stirrande upp i deras skrämda bakdel.

Vassalerna i svenska regeringen har tydligen bestämt sig för att söka hjälp hos husse, men detta hjälper inte mycket, för som fd biträdande finansminister under Ronald Reagan; Dr. Paul Craig Roberts säger:

"Neither Russia nor China seek conflict. It is a gratuitous and reckless act for Washington to send the message to Russia and China that they must choose vassalage or war."

"Varken Ryssland eller Kina söker konflikt. Det är omotiverat och vårdlöst av Washington att skicka budskapet att Kina och Ryssland måste välja mellan att bli vassaler eller krig." (min övers)

Det kommer inte hjälpa oss ett dugg om vi blir Natomedlemmar, vi blir ändå de första som drabbas vid en kärnvapenkonflikt om inte USA ändrar sin katastrofala riktning.

Natoanhängare kommer med argumentet att "ryssarna föraktar svaghet" men svaghet är precis det Sverige har visat genom ett patetiskt svansviftande i Washington och genom att fegt kapitulera vår suveränitet.

Att Wall Street vill ha krig har de klart uttalat i New York Times artikeln "The Lack of Major Wars May Be Hurting Economic Growth" den nya Natochefen General Curtis Scapparotti deklarerat att de bara kommer ha "begränsade samtal" med Ryssland och nu inte ens Sverige längre intar rollen som neutral medlare i internationella konflikter, så är det fullt möjligt att den före detta Natogeneralen Sir Alexander Richard Shirreff får precis det han önskar sig.

Går ryssarna i krig kommer Kina dras med och kommer det vara på grund av precis den anledning som det från flera håll varnats för, nämligen Natoexpansion, CIA orkestrerade statskupper och USAs arroganta provokationer.


How Much Did Washington Pay the Stupid And Corrupt Swedish Government To Give Up Neutrality And Make Its Population A Nuclear Target?
http://www.paulcraigroberts.org/2016/05/28/how-much-did-washington-pay-the-stupid-and-corrupt-swedish-government-to-give-up-neutrality-and-make-its-population-a-nuclear-target/Nordiska ledare i unikt möte med Obama
Källor & Relaterat: 

EU gör vad USA ber dem att göra
http://imperienytt.blogspot.se/2015/10/eu-gor-vad-usa-ber-dem-att-gora.html

SD böjde sig för Natolobbyn
http://www.proletaren.se/ledare/sd-bojde-sig-natolobbyn

Nordiska ledare i unikt möte med Obama
http://www.dn.se/nyheter/varlden/nordiska-ledare-i-unikt-mote-med-obama/

U.S.-Nordic Leaders’ Summit Joint Statement
https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/05/13/us-nordic-leaders-summit-joint-statement

Beware what you wish for: Russia is ready for war
https://www.rt.com/op-edge/344002-beware-russia-war-us/

The Lack of Major Wars May Be Hurting Economic Growth
http://www.nytimes.com/2014/06/14/upshot/the-lack-of-major-wars-may-be-hurting-economic-growth.html?_r=0

Sweden Joins NATO’s Emerging War Against Russia
https://off-guardian.org/2016/05/29/sweden-joins-natos-emerging-war-against-russia/

NATO Announces War Policy Against Russia
http://rinf.com/alt-news/latest-news/nato-announces-war-policy-russia/

The outbreak of nuclear war within a year between the West and Putin is 'entirely plausible', says former NATO chief
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3596977/The-outbreak-nuclear-war-year-West-Putin-entirely-plausible-says-former-NATO-chief-promoting-novel-2017-war-Russia.html

West and Russia on course for war, says ex-Nato deputy commander
http://www.theguardian.com/world/2016/may/18/west-russia-on-course-for-war-nato-ex-deputy-commander

Former Nato general warns that the west is risking a nuclear war with Russia
http://www.thejournal.ie/nato-russia-nuclear-war-2775985-May2016/

Why the Ukraine Crisis Is the West’s Fault
https://www.foreignaffairs.com/articles/russia-fsu/2014-08-18/why-ukraine-crisis-west-s-fault

John Mearsheimer
https://en.wikipedia.org/wiki/John_Mearsheimer

Gorbachev Interview: 'I Am Truly and Deeply Concerned'
http://www.spiegel.de/international/world/gorbachev-warns-of-decline-in-russian-western-ties-over-ukraine-a-1012992.html

Gorbachev warns of major war in Europe over Ukraine
http://www.reuters.com/article/us-ukraine-crisis-gorbachev-germany-idUSKBN0KI1US20150109

Can Russia Survive Washington’s Attack? “Nuclear War with Russia is Entirely Possible in the Next Year” http://www.globalresearch.ca/can-russia-survive-washingtons-attack-nuclear-war-with-russia-is-entirely-possible-in-the-next-year/5526632

Paul Craig Roberts
https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Craig_Roberts

Shock and awe
https://en.wikipedia.org/wiki/Shock_and_awe

Harlan K. Ullman
https://en.wikipedia.org/wiki/Harlan_K._Ullman

Ullman Joins The Tipping Point to Discuss Moscow's International Security Conference
https://www.youtube.com/watch?v=D57iAlZ-Zc0

US-NATO-Russia Crisis Can Be Averted
http://www.epictimes.com/05/11/2016/us-nato-russia-crisis-can-averted/

Shock and Awe: Achieving Rapid Dominance [pdf]
http://www.dodccrp.org/files/Ullman_Shock.pdf

Shock and Awe the initial bombing of Baghdad
https://www.youtube.com/watch?v=NktsxucDvNI

The myth of 'shock and awe': why the Iraqi invasion was a disaster
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iraq/9933587/The-myth-of-shock-and-awe-why-the-Iraqi-invasion-was-a-disaster.html
Share on Google Plus