.

Väst är orsak till flyktingkrisen – ”över tio miljoner syrier har tvingats lämna sina hem”

De regimskiften som startats av USA, och dess allierade, är huvudorsak till den stora ökningen av flyktingar i Europa och i konflikternas närområden. Massmedia har nästan helt låtit bli att rapportera.

Sveriges militära samverkan med USA/NATO har bidragit till att göra oss medskyldiga till flyktingströmmarna.

Det skriver tre debattörer i en artikel som ursprungligen publicerades i lokaltidningen Bärgslagsbladet i Köping. Tidningarna: DN, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Göteborgsposten, Sydsvenskan och UNT mfl refuserade alla denna artikel meddelar människorättsaktivist och samhällsdebattör Sven Ruin, en av de som signerat.

Läs artikeln på: NewsVoice


Uppdatering
I artikeln Can Pan-European Hysteria Save NATO's Syrian War? anser Tony Cartalucci att flyktingkrisen är mer än bara resultatet av ett amerikanskt 14 årigt "krig mot terrorn" utan dessutom en medvetet konstruerad kris för att producera hat och hysteri från nationalistisk höger och irrationella sympatier från vänstern, en kris producerad av samma krafter som drivit på dessa krig.

Många högernationalistiska, muslimfientliga grupper som Pegida och EDL är finansierade och stöttade av samma grupp neokonservativa som planerade dessa krig och som fd Natogeneralen Westley Clark kallade en "policy kupp" samma neokonservativa som aktivt propagerar för att beväpna Al Qaeda i Syrien.


David Cameron's Brownshirts
Westley Clark - America's Foreign Policy "Coup"
John McCain wants to arm Al Qaeda
Share on Google Plus